Alles over auto huren in Costa Rica

Ga je op reis naar Costa Rica, dan is het je aangeraden om alles vooraf goed te organiseren. Een van de zaken die je goed ter hand moet nemen is vervoer. In Costa Rica kun je je altijd voortbewegen met openbaar vervoer, maar een auto huren Costa Ricakomt je altijd goed uit. Je bent dan niet aan tijd gebonden en je kunt zelf plannen waar je naartoe wil gaan. In dit artikel geven we je enkele tips om een auto te huren in Costa Rica. Heb je je ticket al geboekt naar Costa Rica, lees dan snel verder!

Kies voor betrouwbare verhuurders

Als je een auto huurt wil je graag auto’s van A kwaliteit. Deze auto’s zul je alleen kunnen vinden bij betrouwbare verhuurders. Ga je een auto huren Costa Rica, zorg dan ervoor dat je dit punt wel de nodige aandacht geeft.  Een goed verhuurbedrijf kun je merken aan de werkwijze. Je auto is bijvoorbeeld compleet verzekerd en ze zijn altijd bereikbaar als er wat mis is met je auto. Enkele betrouwbare verhuurbedrijven in Costa Rica zijn onder andere Sunny Cars, EasyTerra en Alamo. Als je bij deze bedrijven aanklopt, dan mag je ervan uitgaan dat de service top zal zijn.

Locaties waar je een auto gemakkelijk kunt huren

Een auto huren Costa Rica kun je op verschillende plekken doen. Het beste en gemakkelijkste plek waar je dit kunt doen is op de luchthaven. Je stapt uit het vliegtuig en je gaat naar de desbetreffende dienst om dat voor je in orde te maken. Verder is het in Costa Rica keurig geregeld dat je met een shuttlebus naar verhuurmaatschappijen gebracht wordt. In de hoofdstad heb je verder ook de mogelijkheid om een huurauto op te halen. Zoals je kunt zien zijn er verschillende opties mogelijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *