Het juiste camperbedrijf voor al jouw camperzaken

 

Ben jij de trotse eigenaar van een prachtige camper of ben je van plan om binnenkort een camper te kopen? Voor het kopen van een camper of het laten repareren van jouw huidige camper doe je bij Bosma Campers. Bosma Campers is met meer dan twintig jaar ervaring een expert op het gebied van campers. Ze zijn dankzij hun allround service al meer dan zeven jaar de onbetwiste marktleider in de branche. Je kunt bij hen terecht om een camper te kopen, een camper te laten onderhouden of om jouw camper te verkopen. Voor al jouw camperzaken ben je bij Bosma Campers aan het juiste adres.

Een goedkope tweedehands camper kopen

Is het hebben van een camper jouw grootste droom maar vind jij een nieuwe camper te duur? Door een tweedehands camper te kopen kan jij voor een relatief lage prijs van het camperleven genieten. Bij Bosma Campers vind je een groot aanbod gebruikte campers. Van oudere campers tot zeer jonge campers en van camperbussen tot integraalcampers, het assortiment bevat voor elke camperaar een passende camper.

Camperwerkplaats

Heb jij een camper gekocht bij Bosma Campers? Dan kan je er voor kiezen om de camper te laten leveren met een afleveringspakket. Een afleveringspakket is een pakket van diensten die bepaalt hoe jou camper wordt afgeleverd. Zo kan je kiezen voor een afleveringspakket met een beperkte campercheck of een uitgebreide campercheck, een grote onderhoudsbeurt en een nieuwe APK. Bosma Campers beschikt over een uitgebreide camperwerkplaats. In deze camperwerkplaats worden camperchecks uitgevoerd, kunnen de campers gekeurd worden en kan de camper een onderhoudsbeurt krijgen. Heb jij al een tijdje een camper, ga je binnenkort op reis en wil jij jouw camper voordat je op reis gaat laten controleren? Ook voor een losstaande campercheck kan je bij Bosma Campers terecht.

Camper verkopen met camperbemiddeling

Heb jij een eigen camper maar wil je deze graag verkopen, wellicht om een nieuwere camper te kunnen kopen? Ook voor het verkopen van jouw camper kun je bij Bosma Campers terecht. Met de camperbemiddeling van Bosma Campers wordt jouw camper in no time verkocht. Camperbemiddeling houdt in dat Bosma Campers jou helpt bij het verkopen van jouw camper. Zij taxeren de camper, stellen samen met jou de verkoopprijs vast, maken verkoopfoto’s van de camper, plaatsen de foto’s op verschillende kanalen en handelen de verkoop van de camper voor je af. Zo kosten het verkopen van jouw camper jou geen tijd en wordt jouw camper zo snel mogelijk verkocht.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.