Op vakantie in eigen land: dit zijn de beste uitgaansgebieden

Zo nu en dan is het heerlijk om eens even goed uit te gaan. Mocht jij bijvoorbeeld een weekendje weg gaan in eigen land, dan kan het erg leuk zijn om te genieten van de uitgaansgelegenheden van de stad die je bezoekt. In Nederland zijn er erg veel leuke steden, buiten dat kan je in Nederland ook hartstikke goed uitgaan. In de volgende alinea’s kan je lezen in welke steden je het beste kunt zijn voor de leukste uitgaansgebieden.

Amsterdam

Als we het over uitgaan hebben in Nederland, dan hebben we het natuurlijk over Amsterdam. Amsterdam, de hoofdstad van ons land staat bekend om het geweldige uitgaansleven. Zo heb je op het Leidseplein enorm veel leuke cafeetjes waar je je tot laat in de nacht goed kunt vermaken. Ben jij niet zo van de cafeetjes? Dan zijn er ook ontzettend veel grote discotheken in de hoofdstad te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de Supperclub, dit is een hartstikke luxe tent met geweldige muziek. Een ander voorbeeld van een grote discotheek in Amsterdam is Club Air, deze club is erg geliefd.

Er even lekker op uitgaan is natuurlijk meer dan alleen uitgaan. Zo is het natuurlijk ook heerlijk om een hapje te eten. Dit kan in Amsterdam erg goed! Mocht jij een hapje willen eten, dan is het misschien wel leuk om dit langs de grachtjes te doen. Uiteraard zou je ook een bezoekje kunnen brengen aan Loetje voor een lekkere biefstuk.

Nijmegen

Uitgaan in Nederland kan je ook erg goed doen in de oudste stad van Nederland, namelijk Nijmegen! Nijmegen is natuurlijk totaal anders dan Amsterdam. Echter is Nijmegen wel een echte studentenstad. Je vindt hier dan ook veel leuke barretjes. Denk hierbij aan de Stretto, het Bascafé en de Drie Gezusters. De Drie Gezusters is vooral erg populair, deze tent is verdeeld in drie gedeelten. In deze drie gedeelten wordt verschillende muziek gedraaid. Eigenlijk heb je hier dus 3 barretjes in een discotheek.  

Dordrecht

Je zou het misschien niet verwachten maar uitgaan in Dordrecht is absoluut een aanrader. Dit is nou echt zo’n stad waar je even goed tot rust kunt komen. Zo kan je hier heerlijk eten en van een drankje genieten op het terras. Uitgaan in Dordrecht bestaat natuurlijk niet uit wat eten en drinken. Je hebt hier namelijk ook een Jack’s Casino en buiten dat heb je veel leuke barretjes waar je een drankje kunt doen.Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.