Romantisch overnachten in Nederland

Heb je iets te vieren samen met je partner of hebben jullie gewoon zin om er tussenuit te gaan? Ga dan voor een romantische overnachting in Nederland! Er zijn een heleboel gave plekken waar je samen een romantische tijd kan beleven. Denk bijvoorbeeld aan hotels met privé wellness faciliteiten of een wellness huisje waar je geniet van een eigen sauna of bubbelbad. En zo zijn er nog wel veel meer plekken om te benoemen. Ook erg leuk om je partner mee te verrassen, wanneer je bijvoorbeeld je trouwdag of het aantal jaar dat jullie samen zijn willen vieren.

Hotels met privé wellness

Een luxe hotelovernachting kan heel romantisch zijn samen met je partner. Een avondje waarop je even compleet kunt ontspannen en kunt genieten van lekker eten. Om je romantische overnachting extra luxe te maken, kun je kiezen voor een hotelkamer met privé wellness faciliteiten. Zo zijn er genoeg hotels in Nederland met privé sauna, bubbelbad, sunshower of zelfs een eigen zwembad. Je kunt het zo speciaal maken als je zelf wilt. Wanneer je voor een hotel gaat met een prachtig uitzicht op zee of een stad, maak je je avondje nog romantischer. En de volgende ochtend samen genieten van een hotel ontbijtje. Life can’t get any better!

Wellness huisje huren

Mocht je iets meer budget hebben en ergens iets langer willen verblijven, dan kun je kiezen voor een vakantiehuisje huren voor 2 personen. Ga dan ook voor privé wellness faciliteiten. Zo’n wellness huisje kan over een sauna, hottub, bubbelbad/whirlpool of sunshower beschikken. Of zelf meerdere van dit soort faciliteiten. Zo wordt jullie weekendje weg extra speciaal! Ook hier kun je gaan voor een vakantiehuis op een mooie locatie. Zoals in Zeeland, waar je mooie strandwandelingen kunt maken met z’n tweeën. Limburg is ook een geliefde locatie door de gastronomie en de toscaanse weilanden. En op de Veluwe kun je samen ook genieten midden in de natuur.

Meer romantische overnachtingen

Wil je in plaats van een luxe overnachting in een hotel of een weekendje weg in een wellness vakantiehuis liever ergens anders overnachten? Je kunt ook voor een bijzondere overnachting gaan! Hier heb je niet per se wellness faciliteiten, maar je overnacht wel in een bijzonder verblijf dat altijd zorgt voor een beleving voor jullie tweeën. Denk bijvoorbeeld aan overnachten in een boomhut, in een wijnvat of een historische boerderij. Wat ook kan is een romantische Bed & Breakfast of een natuurhuisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *