reisbureau nieuw zeeland

Waarom naar een reisbureau gespecialiseerd in Nieuw Zeeland?

Een reis naar Nieuw Zeeland maak je misschien maar één keer in je leven. Vanwege de afstand en het prijskaartje dat aan zo’n rondreis hangt. Laat je deze twee factoren niet tegenhouden, want een rondreis door Nieuw Zeeland is een onvergetelijke ervaring! Je beleeft in dit magische land een adembenemende natuur vol fjorden, gletsjers, vulkanen, mooie kustlijnen, prachtige steden en landschappen met warmwaterbronnen. Wil je een rondreis naar Nieuw Zeeland boeken? Doe dit dan altijd via een reisbureau Nieuw Zeeland! Hieronder lees je waarom dit de beste keuze is.

Redenen waarom je kiest voor een specialist in Nieuw Zeeland

Een rondreis naar Nieuw Zeeland moet een reis worden waar je nog vaak en lang aan zult terugdenken. Om een rondreis van een zo hoog mogelijke kwaliteit te ervaren kies je voor een reisbureau gespecialiseerd in Nieuw Zeeland. Dit biedt jou de volgende mogelijkheden, zoals: 

  1. Advies bij het bepalen van een route. 

Wanneer je een individuele rondreis maakt kun je zelf je eigen reisroute bepalen. Wanneer je nog niet veel van het land weet kan dit best lastig zijn. Daarom geeft een reisadviseur je advies over een route met genoeg tijd om de mooiste plekken. 

  1. Maatwerk. 

Bij een individuele rondreis kan een reisbureau jouw rondreis helemaal op maat maken. Zo beleef je een rondreis die aan al jouw wensen voldoet! 

  1. Hulp bij het boeken van een huurauto of camper. 

Het huren van een camper of een huurauto kan best lastig zijn. Zeker wanneer je moet denken aan allerlei verzekeringen. Een Nieuw Zeeland specialist neemt alle zorgen bij jou uit handen en boekt een huurauto of camper die volledig verzekerd is. Natuurlijk regelt een reisbureau ook de vliegtickets en overnachtingsadressen voor jou. 

  1. Je kunt rekenen op hulp. 

Zowel vóór, tijdens als na je rondreis kun je rekenen op de hulp van een reisbureau. Als je onverwachte problemen krijgt tijdens je rondreis springt een reisadviseur voor jou in de bres! 

  1. Vertrouwd boeken met de ANVR en SGR

Op De Reisspecialist vind je een reisbureau gespecialiseerd in Nieuw Zeeland die is aangesloten bij vertrouwde brancheorganisaties zoals de ANVR en SGR. De ANVR zorgt voor duidelijke voorwaarden die zijn kortgesloten met de Consumentenbond. Deze voorwaarden beschermen jou als consument. De SGR beperkt de financiële risico’s bij het boeken van een rondreis. Zo boek je met zekerheid jouw waardevolle rondreis!


Ook denkt een reisbureau graag met je mee over toffe excursies die jouw rondreis door Nieuw Zeeland extra bijzonder maken. Zo kun je een cruise maken door de Doubtful Sound, een Heli-Hike naar Fox Glacier of een bootexcursie waarbij je walvissen kunt spotten. Boek slim en vertrouwd voor zo’n bijzondere, verre reis bij een reisbureau met ANVR en SGR garantie! 

Lees ook: Ontdek Mahé het paradijselijke Seychellen eiland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *