Hoe bereid je een campervakantie in Canada voor?

Stel je voor je rijdt langs de eindeloos mooie natuur van Canada. In de avond zit je met je vrienden of familie naast een kampvuur op de camping en bespreek je de avonturen die je hebt meegemaakt met andere reizigers. Een camper reis in Canada zal een ervaring  worden die je nooit van je leven meer zal vergeten. In dit artikel leg ik uit hoe je een campervakantie in Canada voorbereid. 

Zoek een camper uit

Het eerste waar je aan moet denken als je een campervakantie in Canada voorbereid, is het huren van een camper. Er zijn veel verschillende soorten campers te huur. Sommige mensen houden ervan om helemaal op te gaan in de natuur. Zij kiezen vaak voor een camper met alleen een bed en een keukentje. Ben je wat meer van luxe? Kies dan een grotere camper met een bed, keuken en douche. 

Stippel de route uit

De route uitstippelen van je reis door Canada is een hele kus. Canada is één van de grootste landen van de wereld. Daardoor zul je een aantal keuzes moeten maken, omdat de meeste mensen niet genoeg tijd hebben om heel Canada rond te reizen. Meestal wordt er een keuze gemaakt voor het Oosten of Westen. Allebei de gebieden hebben hun voor- en nadelen. Het ligt er helemaal aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. 

Lees de verkeersregels

Met de camper door Canada? Vergeet dan niet om je in te lezen in de verkeersregels. Er gelden namelijk andere verkeersregels dan in Nederland. Zo zijn er ook weer andere regels voor mensen die met een camper reizen. Het is bijvoorbeeld niet voor elke camper mogelijk om door het bos te rijden. Op het internet vind je gemakkelijk de verkeersregels in Canada.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *