3 natuurgebieden in West-Canada die je bezocht moet hebben

Geniet van prachtige watervallen. Wandel door de mooiste bergen en kampeer in één van ‘s werelds grootste natuurparken. Eén ding is zeker: als natuurliefhebber moet je West-Canada een keer bezocht hebben. Wil je een camper huren in Canada maar heb je geen idee welke plekken je tijdens jouw trektocht moet bezoeken? Geen zorgen! In deze blog maak je kennis met drie natuurgebieden die je gezien moet hebben.

#1 – Jasper National Park

Of je nu van actie houdt of van een rustige bergwandeling. In Jasper National Park kom je altijd aan jouw trekken. Rijd paard. Beklim bergen. Bezoek Maligne Lake. Of ga ruim twee kilometer de hoogte in met de Jasper SkyTram. Het park staat daarnaast bekend om zijn vele wild. Spot dikhoornschapen, bevers, elanden, rendieren, wolven, grizzlyberen en nog veel meer! Met meer dan 10.000 vierkante meter biedt dit park voor iedereen wat wils.

#2 – Icefield Parkway

Soms hoef je de snelweg niet af om van de natuur te kunnen genieten. Rijd van Jasper National Park naar Banff National Park over Icefield Parkway. Een snelweg van ruim 230 kilometer! Geniet onderweg van gletsjers, meren, bergen en een weelderige natuur. En vergeet niet een paar essentiële tussenstops te maken. Bewonder de Rocky Mountains en sta oog in oog met het natuurgeweld van de Athabasca Waterval! Zo kun je optimaal van de Canadese natuur genieten.

#3 – Banff National Park

Prachtige bergen met sneeuw. Een bos vol dennenbomen. Of je nu wilt kamperen of snowboarden. Het kan allemaal in het oudste natuurpark van Canada. Geniet van gletsjers. Tik een balletje op de golfbaan. Spot vogels. Of ga op pad door de bergen. Pak je liever een kano? Of wil je waterraften? Ga dan het helderblauwe water van Lake Louise op! Voor een avontuurlijke vakantie moet je bij Banff National Park zijn!

Houd je van natuur? Dan houd je gegarandeerd van Canada. Ga paardrijden in Jasper National Park. Bewonder de Rocky Mountains en de Athabasca Waterval tijdens jouw trektocht over de Icefield Parkway en geniet van de besneeuwde bergen aan het helderblauwe Lake Louise in Banff National Park. Eén ding kunnen wij je garanderen: Canada is voor elke natuurliefhebber een waar Walhalla!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *