(Be)sparen op het vliegveld

Vliegt u binnenkort in de vroege ochtenduren vanaf bijvoorbeeld Schiphol, Eindhoven Airport of Düsseldorf Airport? Overweeg dan eens om een voordelig Park, Sleep & Fly arrangement te boeken. Met een Park, Sleep & Fly arrangement overnacht u de nacht voor uw vlucht in een hotel nabij het vliegveld. Hierdoor bent u de volgende dag altijd op tijd voor uw vlucht. Handig en u begint uitgerust aan uw vakantie. Daarnaast mag u met dit arrangement uw auto gedurende uw vakantie bij het hotel laten staan. Zo begint u uitgerust aan uw vakantie én staat uw auto veilig geparkeerd. Ontdek zelf de voordelige Park, Sleep & Fly arrangementen bij bijvoorbeeld Hotels Eindhoven Airport.

Liever toch alleen uw auto parkeren

Wilt u toch liever alleen uw auto parkeren zonder overnachting? Op de website van Airportdeal vergelijkt u alle parkeeraanbieders bij het vliegveld. Zo vergelijkt u in één overzicht alle parkeeraanbieders bij het vliegveld op basis van prijs, beschikbaarheid, service en afstand tot de luchthaventerminal. Met Airportdeal reserveert u altijd de beste parkeerplaats, tegen de laagste prijs! Goedkoop parkeren met Airportdeal? Begin vandaag nog met vergelijken!

In het vervolg goedkoper vliegen?

Met het loyaliteitsprogramma Flying Blue spaart u met vluchten van KLM of Transavia voor zogenoemde Award Miles. Met het sparen van Award Miles krijgt u korting op uw volgende vlucht met deze luchtvaartmaatschappijen. De gespaarde Award Miles zijn weer in te wisselen als korting op uw vliegtickets of voor andere extra’s zoals meer beenruimte in het vliegtuig of extra bagage op uw vlucht! Maar er is meer, want u kunt ook Award Miles sparen op parkeren of overnachten bij het vliegveld. Zo krijgt u Award Miles saldo een extra boost en worden de vliegtickets van KLM en Transavia naar uw vakantiebestemming alleen maar goedkoper. Hoe dit werkt, leest u op de website van Award Miles. Begin vandaag nog met (be)sparen op uw uitgaven bij het vliegveld! Een Flying Blue account maakt u eenvoudig en gratis aan via de Award Miles website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *