brian james trailers

Brian James trailers kopen bij Ko vd Berg

Autobedrijven zijn meestal in het bezit van autotrailers. Door een auto trailer aan te schaffen, kun je auto’s vervoeren naar andere locaties. Als je ook op zoek bent naar autotrailers, dan kun je kijken voor de Brian James trailers. Deze trailers zijn van een zeer goede kwaliteit, waardoor de trailer een lange levensduur heeft. Daarnaast zijn de auto’s met de Brian James trailers makkelijker te vervoeren door de oprijbrug die gevestigd zit aan de autotrailer. Wil je een auto trailer aanschaffen? Dan kun je kijken voor de Brian James autotrailer. Deze trailer heeft een laadvermogen van 1930 Kg. Het is dus mogelijk om een auto te vervoeren op de Brian James autotrailer. 

brian james trailers

Huur een trailer

Heb jij niet dagelijks een auto trailer nodig? Dan heb je de mogelijkheid om de autotrailer te huren. Het huren van de auto trailer, zorgt ervoor dat je een hoop geld kunt besparen. Dit geldt natuurlijk alleen als je niet dagelijks gebruik maakt van de auto trailer. Een auto trailer is al te huren vanaf 50 euro incl. btw. Over de autotrailer betaal je wel een borg. Zo betaal je € 100 borg over de trailer. Dit is niet nodig bij het huren met creditcard. 

Wanneer mag je een auto trailer huren?

Alle autotrailers hebben een dubbele as. Je dient dus in bezit te zijn van een rijbewijs BE. Als je niet in bezit bent van een rijbewijs BE, is het niet mogelijk om een autotrailer te huren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *