Dichtbij genieten in de zomervakantie met deze tips!

Genieten van een welverdiende vakantie zit ‘m in de kleinste dingen. Je hoeft niet de hele wereld over om samen met vrienden of je partner te genieten van de natuur en van elkaar. Dit kan ook dichtbij huis. In de Benelux zijn er tientallen hotels te vinden die een romantische sfeer kunnen neerzetten. Daarnaast zijn er voor de sportievelingen onder ons ook tientallen golf- wandel- of fietsarrangementen waardoor jij jouw favoriete sport kunt beoefenen maar tegelijkertijd rust kunt ervaren. 

Optimaal genieten met een fiets- of wandelvakantie

Onze eerste favoriet is een fiets- of wandelvakantie. Vaak ben je helemaal niet op de hoogte van de prachtige natuur in Nederland, België of Luxemburg. Deze drie landen zijn prachtig groen en door het maken van lange fietstochten door de natuur ga je het pracht en praal van ons land pas echt ervaren. Ben je niet zo’n fietser of kun je het niet zo lang uithouden? Je kunt ook kiezen voor een elektrische fiets of een e-bike upgrade. Ben je meer van het wandelen? Wandelen door de natuurgebieden zoals de Veluwe, de Wadden of de Peel en Kempen is het mooiste wat er is. Daarnaast kun je uitrusten in een heerlijk culinair hotel, genieten en je de lekkerste gerechten laten serveren. 

Uitwaaien aan zee als ultieme vakantietip

Bovenstaande fiets- of wandelvakanties kun je allemaal vinden bij Charmanthotel net als de hotelarrangementen aan zee. In de zomer is het altijd perfect weer om even uit te waaien aan het strand. Wat is er nu heerlijker dan samen lopen langs de kust, of relaxen bij een strandtent met een heerlijke cocktail. De Nederlandse en Vlaamse kusten staan bekend om de breedste zandstranden, die je lang niet overal vindt. Op onze stranden kun je heerlijk zonnen, ravotten en wandelen. Voel de wind door je haren en geniet van het heerlijke weer tijdens de zomervakantie!

Dus, klaar om te genieten deze zomervakantie? Ga lekker uitwaaien aan zee of beoefen jouw favoriete sport en je komt helemaal weer tot leven!Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.