Een sauna arrangement met overnachting, er even heerlijk tussenuit

Wilt u er echt even tussenuit of uit uw dagelijkse sleur? Dan is het wellicht een leuk idee om een sauna arrangement met overnachting te overwegen. Heerlijk uzelf laten verwennen, zonder dat u diezelfde dag nog terug moet naar huis, maar nog even rustig bijkomen in het hotel en pas de volgende dag naar huis rijden. Tegenwoordig is er overal wel een dagje wellness te boeken, bijvoorbeeld bij Thermen Bussloo, welke ook op een mooie locaties zoals op de Veluwe of aan het meer van Bussloo bevinden.

Wellness op de Veluwe

Op de Veluwe waant u zich even in een andere wereld, heerlijk bijkomen in het resort dat omringd wordt door mooie bossen en weilanden. Naast dat u kunt genieten van een heerlijke wellness dag kunt u er ook voor kiezen dit te combineren met een dagje de Veluwe te verkennen. Heerlijk fietsen door de bossen en de culturele hotspots zoals de Hanzesteden of paleis het Loo bezoeken. Zo kunt u dus niet alleen heerlijk ontspannen en uw lichaam en geest een weldaad geven maar ook nog eens genieten van de prachtige omgeving en het gevoel hebben dat u in het buitenland op vakantie bent, een ideale combinatie dus.

Gezondheidsvoordelen van sauna en wellness

Een ander bijkomend voordeel van dagje wellness of sauna is dat het niet alleen heerlijk ontspannen is maar ook nog eens erg gezond is. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • Het afvalstoffen verwijderd uit uw lichaam en hierdoor een gezondere huid krijgt?;
  • U beter in slaapt komt na een dagje wellness of sauna?;
  • De conditie van uw aderen verbeterd?;
  • Uw doorbloeding verbeterd?

Wilt u na het lezen van dit artikel ook een dagje wellness of sauna boeken? Kijk dan eens op de website van Thermen Bussloo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *