Leuke activiteiten tijdens je vriendinnen trip!

Ben je met vriendinnen op vakantie en hebben jullie tussendoor tijd over? We hebben een aantal leuke activiteiten verzameld die jullie samen kunnen doen!

  • Huur een scooter!

Verken de omgeving met een scooter! Het is makkelijk te besturen en kost vaak maar rond de 40 euro per scooter, veel goedkoper dan een auto dus! Tip: kijk van tevoren op welke wegen je wel en niet mag rijden, het is namelijk anders dan in Nederland!

  • Be zen!

Zorg voor een ontspannen moment en koop gezichtsmaskertjes en ga languit relaxen op een ligbedje in de schaduw. Je kunt ook zelf maskertjes maken, ga naar de winkel en koop een avocado en mix deze met yoghurt en honing.

  • Lak elkaars nagels!

Tover je hotelkamer, appartement of kamer om in een nagelsalon. Lak elkaars nagels met gellak uit een gel nagellak startpakket. De set is makkelijk mee te nemen op reis en is een goedkopere optie dan een echt bezoekje bij de nagelsalon. Varieer met verschillende kleuren en figuurtjes, het staat prachtig met een gebruinde huid!

  • Be a local!

Ga eens de andere weg en kies voor de niet-toeristische plekken. Je zult de plaatselijke cultuur tegenkomen en dat zorgt vaak voor mooie momenten waar toeristen je niet in de weg lopen. Ga bijvoorbeeld naar locale restaurantjes, winkeltjes, straatjes etc.

  • Huur een bootje!

Lekker samen dobberen op zee en zonnen! Neem een muziekbox mee, hapjes en drankjes en wordt extra bruin op het water. Je hebt nu jullie eigen boatparty!

Veel plezier!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.