Verrassend leuke bestemmingen in eigen land

Kies je deze zomer voor een vakantiebestemming in ons eigen land? Of ben je op zoek naar gewoon een leuk weekendje weg? Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland. Hiervoor hoef je niet eens ver te reizen. Deze prachtige bestemmingen zijn verrassend dichtbij huis. We zetten een aantal verrassende vakantiebestemmingen in eigen land voor je op een rij.

Geniet van de rust tijdens een midweekje op de Veluwe

Huur een sfeervol vakantievilla met prive zwembad samen met je partner. En kom samen volledig tot rust. Ontdek de mooie natuur. Houd je van wandelen of stap jij liever op de fiets? Maakt niet uit, de Veluwe heeft voor iedere natuurliefhebber wat te bieden. Beleef de bossen en wie weet spot je een hert of wild zwijn. Geniet van de uitgestrekte heide. Tip: in augustus bloeit de hei en geniet je van de kleurrijke paarse heide. En na een dag in de heerlijke buitenlucht ga je ‘s avonds lekker naar je eigen heerlijke vakantiehuis.

Beachvibes op Terschelling

Op zoek naar een zonnig eiland en beachvibes? Kies voor ons eigen waddeneiland. Met de veerboot naar Terschelling, dat geeft je direct een heerlijk vakantiegevoel. Geniet onderweg van de golvende zee. En misschien zie je nog een zeehondje zwemmen of liggen op de uitgestrekte zandbanken. Wist je dat de Waddenzee en het eiland Terschelling op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan? Alleen al om die reden moet je een keer op Terschelling zijn geweest.

Tip: Maximaal genieten; huur een luxe vakantiehuis met zwembad op Terschelling.

Ontdek de provincie Limburg

Denk je aan Limburg dan denk je aan heerlijke vlaai, een heuvelachtig landschap en gezellige steden. Het heuvelachtige landschap doet je denken alsof je in het buitenland bent. Ga een dagje winkelen in het historische Maastricht, bezoek het gezellige Valkenburg. Geniet op een van de vele terrasjes en ga met de bekende kabelbaan naar boven.

Bovenstaand hebben we 3 uiteenlopende en verassende bestemmingen in Nederland gedeeld. Welke bestemming heeft jouw voorkeur?