Waarom een ballonvlucht op jouw bucketlist moet staan!

Heb jij bepaalde doelen opgesteld die je de komende 5, 10 of 50 jaar wil behalen? Steeds meer mensen zijn tegenwoordig bezig met een bucketlist, om meer in het nu te leven en om niet alleen op werk gefocust te zijn. Afhankelijk van je leeftijd staan er misschien uitdagende activiteiten op, zoals bungeejumpen, maar ook een cruise of een dagje naar de dierentuin behoort tot de mogelijkheden. Heb je wel eens gedacht aan een ballonvaart? Wij leggen je uit waarom je eens in je leven een ballonvaart moet maken!

Nieuw uitzicht over jouw omgeving:

Op het tempo van de wind varen we over voor jou bekende plekken. Afhankelijk van de opstaplocatie en de windrichting vaar je misschien over jouw woon- of werkplek. In de mand heerst een rust, als gevolg van het indrukwekkende uitzicht en het langzame tempo van de luchtballon.

In Nederland valt er genoeg moois te zien. Van oude dorpen en steden met een stadskern dat nog in tact is, zoals Zwolle, tot de prachtigste natuurgebieden zoals de Biesbosch in Brabant.

Dan is er nog het seizoen, elk seizoen heeft zijn bijzonderheden. Het frisse groen in de lente en de gebloemde bomen die het landschap kleur geven. Of wat te denken van de bollenvelden in Zuid-Holland?  Bekijk de ballonvaart kosten per vlucht, ochtend- middag- en avondvluchten zijn mogelijk!

In de zomer is er groen in overvloed, zitten de terrassen van de steden of de stranden vol mensen, al die bedrijvigheid is prachtig om van boven te bekijken.

Vanaf augustus begint het kleurenpallet van de herfst vorm te krijgen in het Nederlandse landschap. Deze rood, geel, bruine en groene kleuren zijn erg bijzonder om in alle rust van bovenaf te bekijken.

Vanuit een vliegtuig zal je de natuur nooit zo op je gemak van boven kunnen bekijken en tot je door laten dringen. Het is onmogelijk om alles in één keer van boven te bekijken. Hierdoor zal een tweede ballonvaart nooit saai zijn.

Ballonvaren: een uniek dagje weg:

Een ballonvlucht met je familie of vrienden ondernemen is een uniek uitje en tevens een onvergetelijke ervaring! Zelfs de jonge kinderen kunnen van deze dag genieten door mee te helpen met de opbouw van de ballon. Ook het opstijgen van de ballon is bijzonder om vanaf de grond te bekijken.

Voor de passagiers is de vlucht zelf natuurlijk hét topje van de ijsberg als het gaat om deze dag. De ballonvaart kosten zijn afhankelijk van de datum en het tijdstip. GreetZZ biedt je een ballonvlucht van één uur. Al met al zijn we met de op- en afbouw drie uur bezig.

Mocht je er nog niet van overtuigd zijn om ballonvaren op jouw bucketlist te plaatsen? Bekijk dan vooral de positieve reviews van één van de 20.000 klanten die jou vorig jaar al is voorgegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *