Waarom een gordijn met slimme verlichting

Ze zijn elektrisch te bedienen via Amazon Alexa en/of Google Home. De motor is van het merk Somfy en hij is eenvoudig te bedienen via de app van somfy en/of via stembediening van Alexa/Google Home. Als de zon ondergaat, kan je binnenzonwering automatisch dicht laten gaan en dan kan je slimme verlichting aan bod komen. Door een avond scenario in te stellen, kun je het zo instellen dat het tegelijkertijd gebeurt, waarmee je een knusse sfeer creëert. Voordat je naar je bed gaat, stel je de lampen zo in dat ze gedimd worden, waardoor een prettige overgang ontstaat en je nachtrust erop vooruit gaat.

Anti inbraak

Als je op vakantie gaat, kan het fijn zijn om te weten dat er iets beweegt in de woning zodat het er bewoond uitziet. Aanwezigheidssimulatie met slimme gordijnen kan ervoor zorgen dat deze op verschillende tijdstippen voor je ramen worden getrokken, waardoor de indruk wordt gewekt dat er iemand thuis is. Tel daarbij op dat in geselecteerde kamers verschillende lampen worden aangestoken en het lijkt alsof er iemand thuis is, wat een afschrikkende werking kan hebben tegen mogelijke indringers. Een veilig gevoel erbij dus.

Comfort

Heb je tijdens het thuiswerken last van hinderlijke reflectie op je computerscherm? De zonsensor van Somfy zorgt er automatisch voor dat je rolgordijnen neergelaten worden. De motor werkt geruisloos en heeft een slow-start en soft-stop functionaliteit, dus je zult niet worden gestoord in je concentratie.

Lichtinval

Last van een vervelende reflectie van het zonlicht op je tv, maar wil je niet al het licht buiten sluiten? Varieer dan eens met de stand van je raamdecoratie. De motor doet het werk voor je, zodat jij kunt ontdekken hoe jij de raamdecoratie het liefst hebt hangen.

Maak andere sferen

Je kunt elektrische raamdecoratie heel eenvoudig programmeren om zich aan bepaalde scenario’s of timers te houden. De sfeer in je woning kan volledig worden aangepast naar  jouw leefritme of wensen.

Voor meer informatie bezoek deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *