Wij houden van vakantie en de Lowa Renegade

 

Wie houdt er nou niet van vakantie? Iedereen houdt van vakantie! Zeker als je maanden achter elkaar hebt gewerkt, dan ben je toe aan een heerlijk uitstapje naar het buitenland of binnenlands. Tijdens vakantie kan er natuurlijk gerelaxt worden, maar wandelen wordt ook door veel mensen gedaan. Of dat nu een korte afstand is in de stad, of een lange afstand door natuurgebied. In beide gevallen is het belangrijk dat u goed schoeisel draagt. Dat houdt in; schoenen die goede steun en stabiliteit bieden, daarnaast uiteraard met een goede demping! Er is één merk die voldoet aan alle factoren, dat is Lowa. De wandelschoenen van dit merk zijn voorzien van een dikke en slijtvaste vibram zool. Daarnaast hebben ze vaak een lederen bovenwerk wat zorgt voor comfort. Tot slot; ze hebben een perfecte pasvorm, waardoor uren achter elkaar wandelen geen enkel probleem is.

 

Op zoek naar een onvergetelijke wandelvakantie? Er zijn verschillende partijen die reizen volledig verzorgde wandelvakanties aanbieden naar talrijke bestemmingen in heel Europa. Alle wandelvakanties zijn individueel, wat betekent dat u zelf uw reisgezelschap kiest, uw tempo bepaalt en uw dagen indeelt. Ondertussen hoeft u zich nergens druk over te maken: overnachtingen, ontbijt en diner in de heerlijkste hotels en restaurants, bagagevervoer (op trektochten) en routebeschrijvingen zijn voor u geregeld. Kortom: een wandelvakantie zoals deze bedoeld is. U bepaalt zelf uw dagindeling en tempo en reizen kunnen desgewenst naar uw wens worden aangepast.

 

Maar vergeet uiteraard de Lowa Renegade wandelschoenen niet. Hier wordt iedereen blij van! Deze multifunctionele schoenen zijn geschikt voor wandelingen in het middelgebergte op vaste wegen, wandelingen, familie-uitstapjes, bij het fietsen of gewoon voor extra afwisseling doordeweeks. Als je van wandelen houdt, dan is dit de perfect uitkomst. Veruit de meest verkocht wandelschoen in Nederland. Ze zijn stevig, bieden steun en zijn onverwoestbaar! Lowa Renegade wandelschoenen zijn online te koop bij Wandel-Geest.nl de wandelspecialist.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *