Verken Friesland met een motorboot vanuit Kollum

Denk je erover na om een motorboot te huren in Friesland en zoek je nog een geschikt startpunt? Overweeg dan Kollum als vertrekpunt voor je avontuur. Vanuit Kollum kun je met een gehuurde motorboot de wateren van Friesland verkennen en genieten van de prachtige natuur en historische dorpen. 

Ontdek de schoonheid van Friesland vanaf het water

Wanneer je een motorboot in Friesland huurt, kun je op eigen tempo de schoonheid van de natuur ontdekken. Vaar over de prachtige meren en kanalen, omringd door grote weilanden en kleine dorpen. Stop bij een van de vele gezellige restaurantjes langs de waterkant voor een rustmomentje. Of neem een pauze  bij een van de vele eilandjes om te genieten van de kalmte en prachtige natuur.

Huur een motorboot in Kollum en verken het noorden van Friesland

Vanuit Kollum kun je met een gehuurde motorboot het noorden van Friesland verkennen. Vaar over de Dokkumer Ee naar Dokkum, een historisch stadje met een prachtig centrum en vele bezienswaardigheden. Of volg de route naar het Lauwersmeer, een groot en uniek natuurgebied waar je vele bijzondere vogels kunt spotten.

Geniet van persoonlijk advies en service bij onze jachthaven

Bij onze verhuur in Kollum staan we altijd klaar om je te helpen bij het plannen van je vaarvakantie in Friesland. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis van de omgeving en kunnen je voorzien van persoonlijk advies en tips voor de mooiste plekjes in de buurt van Kollum.

Een zorgeloze vaarvakantie in Friesland

Als je een motorboot huurt bij onze bootverhuur, zorgen wij ervoor dat je een zorgeloze vaarvakantie kunt hebben. Onze boten zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals een kaartplotter, marifoon en reddingsvesten. Daarnaast krijg je bij vertrek een uitgebreide uitleg over de werking van de motorboot en de veiligheidsvoorzieningen. Kies ervoor om vandaag nog jouw motorboot te huren in Friesland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *