Beleef Ibiza vanaf het water

 

Als populaire vakantiebestemming heeft het party eiland Ibiza veel te bieden. Zowel op het eiland zelf als eromheen. Ook op het water rondom Ibiza is namelijk genoeg te beleven. Ben je op vakantie op Ibiza? Aarzel dan zeker niet om ook het water op te gaan. Van partyboat voor jongeren tot het huren van een boot op Ibiza: voor ieder wat wils.

 

Cruise naar Ibiza

Een all inclusief cruise naar Ibiza klinkt voor velen als een droom. Na een mooie tocht over de Middellandse zee zal het cruiseschip in de haven van Ibiza aankomen. Hier kom je direct het centrum van Ibiza-stad in. Terrasjes, restaurantjes en winkeltjes zijn er bij de vleet. Ga mensen kijken onder het genot van een drankje, eet met de localsof flaneer over de kade. De hippiemarkt moet ook zeker onderdeel zijn van je tijd op Ibiza. Kunstenaars, schilders en ontwerpers bieden hier hun handgemaakte kleding, sieraden en schilderijen aan.

 

Partyboat

Onder jongeren staat Ibiza bekend als party eiland. Met zijn vele bekende nachtclubs maakt Ibiza deze titel als feestvakantiebestemming waar. Vele bekende DJ’s als Hardwell, Afrojack en David Guetta zijn graag gezien gasten onder de vakantiegangers. Cafés en strandfeesten zijn er genoeg en ook op het water is genoeg vertier. Bootfeesten zijn namelijk ook een bekend onderdeel van het uitgaansleven in Ibiza. Vermaak is er de hele dag in de vorm van live muziek, cocktails en watersporten. ’S avonds stap je van de boot het nachtleven op het vaste land in.

 

Eigen bootje huren

Even genoeg van alle mensen om je heen? Ga dan zelf op pad met een gehuurd bootje. De wind in de haren, vrienden om je heen en op deze manier de mooiste stranden van Ibiza bezoeken. Een helderblauwe zee en mooie natuur bieden een moment om tot rust te komen van alle indrukken van Ibiza. Vergeet je snorkelspullen niet, want ook onder water is genoeg moois te ontdekken. De boot huur je bij een Airbnb voor boten. Ben je niet in het bezit van een vaarbewijs? Dan huur je een boot met een schipper.

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *