De leukste feestbestemmingen in Spanje

 

Ben je op zoek naar een geschikte vakantie voor deze zomer om even stoom af te kunnen blazen van het werk of de studie? Dan heb je de keuze uit diverse bestemmingen in Europa om los te gaan op de leukste feesten. Maar wat zijn nou de leukste bestemmingen voor 2017? De leukste jongerenvakanties worden altijd nog geboekt naar de Spaanse vakantiebestemmingen Mallorca, Lloret de Mar en Ibiza. Hieronder lees je meer informatie over deze bestemmingen.

Losgaan op Mallorca

Zit jij eraan te denken om deze zomer naar Mallorca te vliegen en wil je graag losgaan tijdens je vakantie? Dan weet je zeker dat je op Mallorca op de juiste plek zit. Op Mallorca kun jij je vakantie boeken naar El Arenal, Playa de Palma of Magaluf. Dit zijn de bestemmingen waar je de hele zomer de leukste feesten tegenkomt. In El Arenal kom je voornamelijk veel Nederlanders tegen met feestbestemmingen, zoals Club NL, Radio 538, Club Veronica en nog veel meer. Magaluf is het gebied waar je veel Britten tegenkomt en een van de grootste clubs van Europa BCM Planet Dance. In Playa de Palma kom je juist veel Duitse toeristen tegen. Mega Park is een bekende uitgaansgelegenheid in dit gebied. Klik hier voor meer informatie over het uitgaan op Mallorca.

Feesten in Lloret de Mar

Lloret de Mar is te vinden aan de Costa Brava in Spanje. Aan de Costa Brava zijn vele vakantiebestemmingen te vinden, maar wie graag wil uitgaan moet in Lloret de Mar zijn. Je komt er tientallen grote clubs en discotheken tegen en vele bars. Voor een overzicht van de beste clubs en discotheken om uit te gaan in Lloret de Mar klik je hier.

Het feesteiland Ibiza

Ondanks de vele feestbestemmingen in Europa blijft Ibiza altijd nog het nummer een partyeiland van Europa. Op Ibiza tref je dagelijks feesten aan die doorgaan tot vroeg in de ochtend in de mooiste clubs. Zo is het momenteel wereldbekende Pacha ooit begonnen op Ibiza en kom je er nog veel meer geweldige clubs tegen, zoals Amnesia, Privilege, Space of kun je overdag op het strand feesten bij Bora-Bora. Het volledige aanbod aan clubs en discotheken op Ibiza vind je hier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *