Hotel Post Lermoos breidt luxe Spa-complex groots uit

Nieuw: Prachtig panorama-chalet met heilzame Arolla Pine sauna en zoutwaterbad

Hotel Post Lermoos, een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk, heeft onlangs een nieuw sauna-chalet geopend. Het is een flinke uitbreiding van haar Spa-complex dat nu een oppervlakte heeft van ruim drieduizend vierkante meter. Het chalet bestaat uit een Arolla Pine panoramasauna, een infrarood cabine, een Rest-Dream-Room en een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bathwaarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid. 

Het nieuwe sauna-complex van Hotel Post (viersterren superior) heeft een adembenemend uitzicht op de Oostenrijkse zijde van de 2962 meter hoge Zugspitze. Hier baad je letterlijk in luxe. De luisterrijke sauna is gemaakt van Arollahout en dat is bijzonder. De Arolla Den, ook wel Koningin der Alpen genoemd, is een fenomeen in Oostenrijk. Het hout van deze boom wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzame werking. Het heeft een heerlijk geur en zorgt voor een ontspannen gevoel: het verlaagt je bloeddruk, je slaapt er goed van en je rust beter uit.

Driedaags wellness-arrangement Hotel Post: Arolla Pine Dreams Intensive

Laat je door het professionele Spa-team van Hotel Post behandelen met het ontspannende wellness-arrangement Arolla Pine Dreams Intensive. Je krijgt onder andere een full-body massage waarbij actieve Arolla bestanddelen doordringen in de spieren. Dit geeft een weldadige ontspanning terwijl de Arolla Pine & honingmelk je huid duurzaam voeden. Het arrangement bestaat uit drie overnachtingen in Hotel Post Suite A, Gourmet-volpension, Verwen extra’s en Spa Arolla Pine Dreams Intensive, vanaf € 609 per persoon. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at

Website: www.post-lermoos.at.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *