Parkeren bij Eindhoven airport? Handige tips!

Ga je binnenkort met vakantie? En vlieg je vanaf Eindhoven airport? Dan kan het vervoer soms nog wel eens een lastige keuze zijn. Het makkelijkst is zelf rijden naar de luchthaven, maar hoe zit het dan met parkeren? En hoe duur is het parkeren? Wij geven hieronder een aantal handige tips voor parkeren bij Eindhoven airport.

Tip 1. Officiële parkeerplaatsen

Tegenwoordig zien we in de omgeving van Eindhoven airport steeds meer zogenaamde parkeergelegenheden ontstaan, echter hebben de meeste geen officiële vergunning hiervoor. Natuurlijk zijn deze parkeerplaatsen bij Eindhoven airport een stuk goedkoper, maar de kans is bij dit soort parkeergelegenheden veel groter dat je autoraam wordt ingeslagen. Officiële parkeergelegenheden met een vergunning zijn afsluitbaar en hebben vaak de nodige bewaking in en rond het parkeerterrein. Wij adviseren daarom ook altijd te kiezen voor een officiële parkeergelegenheid.

Tip 2. Vergelijk parkeeraanbieders en reserveer

Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om verschillende parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Online kan je in een oogopslag zien welke parkeeraanbieder het voordeligst is. Zo betaal je nooit meer teveel voor het parkeren bij het vliegveld. Door vooraf parkeergelegenheden met elkaar te vergelijken bespaar je gemakkelijk veel geld. Als je toch online aan het zoeken bent naar de goedkoopste parkeeraanbieder, dan kan je ook direct reserveren bij de goedkoopste parkeergelegenheid. Zo ben je verzekerd van een plek op de parkeerplaats en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Tip 3. Kies voor parkeren in de buurt

Je kan bij Eindhoven airport parkeren op het vliegveld zelf, echter is het parkeren daar enorm prijzig. Daarom kan je vaak veel beter kiezen voor een parkeergelegenheid in de buurt. Er zijn genoeg mogelijkheden op loopafstand van het vliegveld, dit is een gemakkelijke manier om al snel enkele tientallen euro’s te besparen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.