Parkeren op Schiphol, wat zijn de mogelijkheden?

Als u met het vliegtuig op vakantie gaat of een zakelijke reis voor de boeg hebt, dan is het altijd de vraag; hoe kom ik op Schiphol en hoe kom ik na de reis weer thuis? Natuurijk kunt u vragen of uw familie bereid is om u af te zetten bij de luchthaven. Maar als uw vlucht midden in de nacht vertrekt of aankomt, dan is dat een hele opgaven voor hen. Ook het boeken van een taxi is een optie, echter als u wat verder weg woont van Schiphol kan een taxirit aardig in de duiten lopen. Eigenlijk is er maar één goede mogelijkheid en dat is uw eigen auto parkeren op Schiphol.

Parkeren op Schiphol onveilig of duur?

Wellicht denkt u nu, ja maar daar is mijn auto te kostbaar voor, of dat kost enorm veel geld. Nou u heeft de keus uit meerdere optie als u ervoor kiest om uw auto te parkeren op Schiphol. Een betrouwbare partij waar u dit kunt regelen is Comfort Parking, de Parking Service Schiphol.

Drie manieren van parkeren op Schiphol

Nadat u online of telefonisch gereserveerd heeft ontvangt u een e-mail met daarin uw parkeerticket. Print het ticket en neem het mee naar Schiphol. Als u nog een half uurtje moet rijden dan belt u Comfort Parking op telefoonnummer 020 369 7500 om uw aankomst aan te kondigen.

U kunt bij het reserveren kiezen uit drie verschillende opties:

  • Schuttle parkeren
  • Combi parkeren
  • Valet parkeren

Schuttle parkeren

U rijdt naar het parkeerterrein van Comfort Parking. Aldaar wordt u geholpen met uw bagage door een chauffeur van Comfort Parking. Indien u nog niet online heeft betaald, vindt de betaling plaats op Schiphol bij deze chauffeur. Vanaf het parkeerterrein wordt u met de gratis shuttlebus in ongeveer 4 minuten naar Schiphol gebracht. Als u na een heerlijke vakantie of een succesvolle zakenreis weer bent geland op Schiphol, belt u wederom naar Comfort Parking. Daarna gaat u naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Hier staat de shuttlebus weer klaar om u terug naar uw auto te rijden.

Combi parkeren

Als u kiest voor combi parkeren rijdt u naar de vertrekhal en parkeert uw auto in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Onze chauffeur helpt u met uw bagage en rijdt uw auto voor u weg. Bij terugkomst belt u naar Comfort Parking en wordt u door de Shuttle service opgehaald en naar uw auto gebracht.

Valet Parkeren

Bij aankomst op Schiphol rijdt u naar de vertrekhal en parkeert u uw auto in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De chauffeur van Comfort Parking helpt u met uw bagage en neemt vervolgens uw auto mee naar de parking. Bij terugkomst belt u naar onderstaand telefoonnummer en wordt uw auto weer voorgereden op de afgesproken plaats.

Wilt u een parkeerplaats reserveren of meer informatie over het parkeren op Schiphol? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 369 7500. Ook kunt u via de website van Comfort Parking online een reservering plaatsen. Neem uw parkeerticket altijd mee naar Schiphol!Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.