Waarom zou je deze strandballen willen bedrukken?

Het klinkt misschien nutteloos en een beetje stom, het laten bedrukken van strandballen. Maar het kan je als bedrijf toch erg goed van pas komen. Geen idee wanneer dat dan zou zijn? Lees in dat geval verder om erachter te komen.

Deze strandballen als relatiegeschenk

Misschien klinken strandballen niet als het ideale relatiegeschenk, maar het kan juist erg leuk zijn. Vooral wanneer je dit relatiegeschenk rond de vakantieperiode uitdeelt, zo kun je jouw werknemers, partners of klanten gemakkelijk een fijne vakantie wensen. Bovendien zijn strandballen een nuttig relatiegeschenk wat ook nog eens relatief goedkoop is. Iedereen heeft er wat aan, en als ze hem op vakantie gebruiken heeft het bedrijf ook nog eens gratis reclame. Het is een win-winsituatie.

 

Deel ze uit tijdens een evenement

Als bedrijf moet je af en toe op evenementen aanwezig zijn om reclame te maken, en wanneer het evenement hier geschikt voor is dan kun je deze strandballen laten bedrukken en uitdelen. Het is een leuke manier om reclame te maken en klanten te winnen. Wanneer het evenement iets met sport, vakantie of strand te maken heeft is er geen beter cadeau dat je uit kunt delen dan een bedrukte strandbal.

 

Deel ze uit op bedrijfslocatie of in de winkel

Wanneer jouw bedrijf winkels heeft of een andere locatie waar klanten komen dan kun je deze strandballen daar prima uitdelen in de vakantieperiode. Je maakt er reclame mee, en jouw klanten zullen het bedrijf of de winkel zelfs tijdens hun vakantie niet vergeten. En zoals we al noemden kun je er ook nog eens nieuwe klanten door winnen omdat er gratis reclame gemaakt wordt met deze strandballen.

Deze strandballen bedrukken kan dus nog een best goede stap zijn voor een bedrijf als dat van jou. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken om vaste klanten te houden en nieuwe klanten te winnen, en is dat niet waar het in een bedrijf precies omgaat? Het krijgen en houden van tevreden klanten?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *