Weekendje of dagje uit cadeau doen? Zo doe je dat

Wil je jouw partner, vriend, vriendin, buurman of achterneef verrassen met een weekendje weg? Lees dan snel verder! In deze blog lees je tips hoe je iemand kan verrassen met een een dagje of weekendje weg.

Geheimhouding

Het klinkt misschien als vanzelfsprekend maar hou het geheim. Zorg ervoor dat jouw reismaatje niet weet dat jullie en al helemaal niet waar jullie heen gaan. Dit maakt het ‘t allerleukst. Regel zelf het verlof van je maatje en vertel niet aan al je vrienden en familie dat jullie gaan. Want het kan zomaar zo zijn dat jullie op een verjaardag zitten en iemand het eruit floept na een paar biertjes.

Boek vroeg van tevoren

Zorg dat je ruim op tijd bent met het boeken van het uitje. Vaak ben je dan het voordeligst uit. Het scheelt ook een hoop stress als je alles op het laatste moment moet regelen dan word je helemaal kierewiet.

Bestemming

Hoe kies je nou de juiste bestemming uit? Door goed na te gaan wat bij je reismaatje past. Houdt jouw reismaatje van Belgisch bier? Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Een tripje naar onze zuiderburen staat hem op het lijf geschreven. Houdt jouw partner van bijzonder overnachten? Dan maakt de locatie minder uit. Dan is het vooral belangrijk dat jullie een mooi hotel boeken.

Neem de trein

De trein is vaak een vergeten vervoermiddel. Vaak heb je bij de NS kortingen op bepaalde dagen. Dit zorgt ervoor dat je relatief goedkoop een dagje weg kunt. Ook hoef je je niet druk te maken dat je nog terug hoeft te rijden, dus je kunt lekker vertoeven met een wijntje op het terras. Je kunt dus lekker languit een boekje lezen in de trein en je wordt heel Nederland door gereden.

C:\Users\Gebruiker\Downloads\arjan-wilmsen-471802-unsplash.jpg

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.